Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Sivas Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı eğitim seviyelerine sahip memur alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda, Sivas Belediyesi lise ve ön lisans mezunları için alım yapacka olup başvuru süreci bugün itibari ile başlamıştır. Bu kapsamda bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili ilan hakkında detayları aktarmaya çalışacağız

ALIM YAPILACAK KADRO VE MEZİYETE GÖRE DAĞILIM?

Sivas Belediyesi bünyesine Genel İdare Hizmetleri sınıfında Lise mezunu 20 itfaiye erş, Ön Lisans mezunue 40 İtfaiye eri ve Ön Lisans programlarının İtfaiyecilik ve Yangın güvenliği veya sivil savunma ve itfaiyecilik mezunu olan 7 itfaiye eri alımı yapılacak.

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranıyor.

KPSS ŞARTI VAR!

Belediyenin itfaiye eri alım ilanı için adaylardan, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. 

BOY VE YAŞ ŞARTLARI:

Belediye hem erkek hemde kadın adaylar içerisinden alım yapacak olup, Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranır. Ayrıca yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartları talep edilmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Sivas Belediyesi itfaiye eri alımı ilanı için başvurular 16 Mart 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 20 Mart 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Müracaat Masasına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ VE İSTENEN BELGELER BURADA

Editör: TE Bilisim