İstanbul'da hizmet vermekte olan Şişli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşımak üzere 25 zabıta memuru alımı yapacak. Başvuru için gerekli tüm bilgiler paylaşıldı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte Şişli Belediyesi 25 zabıta memuru alımı başvuru detayları.

25 ZABITA MEMURU ALIMI YAPILACAK!

Şişli Belediyesi bünyesine 25 kişilik boş kadro ile 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda ve belediye zabıta yönetmeliği hükümlerine göre Lisans mezunu adaylar arasından 25 Zabıta memuru alımı yapılacak. Genel İdare Hizmetler sınıfında 7 inci ve 9 uncu dereceli kadrolara alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Şişli Belediyesi 25 zabıta memuru alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranır.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

KPSS Şartı: Adaylardan 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu seviyesinde KPSSP3 puan türünden e az 65 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı: 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen A2 veya en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Yabancı Dil şartı: Yabancı Dil Sınavı şartı aranan kadrolar için YDS İngilizce veya Arapça sınavından en az (C) seviyesinde puan almış olması gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI!

Şişli Belediyesi zabıta memuru alımı için başvurular 17 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlayacak. Adaylara başvuru için uzun bir süre verilmiş olup en geç 01 Ekim 2020 tarihinde kadar yapılacak. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte ve başvuru formu ile mesai saatleri içerisinde Merkez Mahallesi Darülaceze Caddesi No. 8- 34381 Şişli/İstanbul adresinde bulunan Şişli Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim