SGK geçtiğimiz günlerde yayımladığı memur alımı ilanı ile bünyesindeki eksikliği karşılamak için Müfettiş Yardımcısı Alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 6 Aralık 2021 tarihi ile başlamasının ardından artık sona eriyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu 25 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar Müfettiş yardımcılığı giriş sınavına katılacak.

Başvurular Sona Eriyor!

SGK 25 Müfettiş yardımcısı alımı başvurularında son güne geldik. 6 Aralık 2021 tarihi ile aşlayan başvurular en geç 17 Aralık 2021 tarihi ile sona erecektir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Adaylardan aranan başvuru şartları ve başvuru bilgileri İLGİLİ HABER: Sosyal Güvenlik Kurumu 2020 ve 2021 KPSS İle 25 Memur Alımı

Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Yapılacak!

Başvuru şartlarına uygun olan adaylar SGK tarafından düzenlenecek sınava katılacaklar. Müfettiş yardımcılığı Giriş sınavı yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan oluşacak.

Yazılı sınav 19 Şubat 2022 ile 20 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Sınava katılacak Adaylar Nasıl Belirlenecek?

Başvurular 2020 yılı veya 2021 yılı KPSS Puanı ile alınmıştı. Bu kapsamda SGK memur alımı yapacağı adayları için müfettiş yardımcılığı giriş sınavı için KPSS Sıralamasını esas alarak sınava 125 aday alacak. En yüksek puana sahip adaylar sınava katılmaya hak kazanacaktır.

Sınava Katılacak Adaylar ne Zaman Duyurulacak?

Başvurusunu yapan adayların merakla beklediği sonuçlar için henüz bir tarih açıklanması. Başvuruların 17 Aralık 2021 tarihi ile sona ermesinden sonra Ocak ayına kadar sonuçların açıklanması bekleniyor. Bu kapsamda Başvurusu kabul edilen ve yazılı giriş sınavına katılım hakkı kazananların listesi Kurumun internet sitesinde (www.sgk.gov.tr) yayımlanacaktır.

Editör: TE Bilisim