Serhat Kalkınma Ajansı memur alımı için az önce ilan yayımladı. Farklı alanlarda memur alımı yapılacak olup başvuru süreci Ocak ayında başlayacak. Bu kapsamda Kars merkezli Serhat Kalkınma Ajansı faaliyet alanları olan Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Kars ilerinin kalkınmasında faaliyet göstermekte olup bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 Memur Alımı yapacağını bildirdi. Başvuruda bulunacak olan adaylar KPSS Puanı ile veya KPSS Şartı olmaksızın başvuruda bulunabilecektir.

KPSS'li KPSS'siz Memur Alımı Detayı Nedir?

Serhat Kalkınma Ajansı 3 kişilik uzman personel kadrosuna KPSS Puanı ile veya KPSS Şartı aranmaksızın memur personel alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda,

KPSS Puanı ile alınacak başvurularda 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den Mühendislik alanları mezunu için P1, P2 veya P3 ve İstatistik, İktisat, Maliye, İşletme alanları için P12, P13, P14, P15, P19, P20, P24, P25 puan türlerinden en az 80 puan almış olmaları gereklidir.

KPSS Puanı olmadan başvuru yapacak adaylardan ise İş tecrübesiyle başvuruda bulunan uzman adayların, sınav son başvuru tarihinden önceki 5 (beş) yıl içinde İngilizce dilinden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (C) düzeyinde veya dil yeterliği bakımından bunlara denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir sınavdan asgari (C) düzeyine karşılık gelen puanın eşdeğerini sağlayan belgeye son başvuru tarihi itibarıyla sahip olmaları ve 50 yaşından büyük olmak şartı ile KPSS siz Memur Alımı Yapılacak!

Genel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan başvuru için öncelikle en az dört yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Başvurular Ocak Ayında Başlayacak!

SERKA Memur alımı için başvuru süreci 21 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 8 Şubat 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Başvurular belirtilen tarihler arsında https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim