Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Avukat alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan 24 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanmış olup Selçuk Üniversitesi 1 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Selçuk Üniversitesi alımını yapacağı avukat adaylarından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibari ile Geçerlilik süresi dolmamış olan ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Hukuk fakültesi mezunu veya buna denkliği olan YÖK tarafından onaylı Yurtdışı yükseköğretim kurumundan mezun olmuş olmak ve Başvuru tarihi itibari ile avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak şartlar ıaranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilanın yayım tarihi olan 24 mayıs 2018 tarihi itibari ile başvurularına başlayabilir ve e geç 08 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular,Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Alaeddin Keykubat Yerleşkesi, Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:369 Posta Kodu:42130 Selçuklu/KONYA adresine şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve ilânda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmaz. İlanın tam metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim