Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 30 Aralık tarihinde adayları heyecanlandıran bir ilan açıklandı. Türkiye genelinde biri çok ilde fabrikası olunan TÜrkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Özellieştirme idaresi Başkanlığından aldığı izinler doğrultusunda bazı kadrolar için personel alımı yapacak. Bu bağlamda Şeker Fabrikalarına kpss olmadan lise kpss şartı ile önlisans ve lisans 1500 işçi personel alınacak. Büro memuru kadrosunda 130 personel alımı başvuru şartları, ilan numaraları ve başvuru şartlarını işin olsa sitesi ziyaretçilerine sunuyoruz. Hangi illerde büro memuru alınacak?

ŞEKER FABRİKALARI HANGİ İLLERDE  BÜRO MEMURU ALIMI YAPACAK;

Ağrı, Burdur, Elazığ, Van, Konya, Kars, Kastamonu, Malatya, Balıkesir, Uşak, Yozgat illerinde büro memuru personeli görevlendirilecek. Buna göre Yozgat ilinde 16 kişi, kastamonu ilinde 12 kişi, kars ilinde 14 kişi, Konya'da 15 kişi, Burdur ilinde 15 kişi, Ağrı ilinde 14 kişi diğer illerdeki kadro dağılımı ise şu şekilde olacak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Adaylardan yeni istihdam edilecek olan personellerin diğer kurumlara nakil haklarının olmadığı ifade edilmektedir. KPSS puanu ile alınacak personelleri için sözlü sınav gerçekleştirilecek. Sözlü sınava katılacak olaylar için turkseker.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek. Tüm duyurular için bu resmi internet sitesini takip etmeleri gerekli olacak. Adaylar için 3 ay deneme süresi belirlendi. 3 ay sürede tain hakkı bulunmayacaklar. Ayrıca KPSS puanı için 2018 puanı esas alınacak. İstenilecek belgeler ise

EĞİTİM ŞARTI;

Adayların büro memuru kadrosundaki alımlara başvuru yapabilmeleri için Kamu Yönetimi eğitim şartı nedir? Yönetim Bilişim Sistemleri, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Türk Şeker Fabrikaları A.Ş. 1500 işçi alımı kadroları, başvuru şartları ile diğer detayların tamamına erişmek için tıklayın

Editör: TE Bilisim