Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı memur alımı için başvurular başladı. Bakanlıktan 18 Şubat 2022 tarihinde gelmiş olan duyuru ile bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Uzman Yardımcısı Alımı yapacağını belirten Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı memur alımı başvuruları Bugün başladı.

Bakanlık Genel İdare Hizmetleri sınıfında açık bulunan7. 8. ve 9. boş kadrolarda istihdam edilmek üzere 35 Uzman Yardımcısı alımı yapacağını bildirmişti. lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapılacak.

35 Uzman Yardımcısı Alımı Kontenjan Dağılımı:

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı memur alımı için başvurular başladı. Adaylar Başvurularına 23 Şubat 2022 tarihi ile başlamış olup başvuru için en geç 6 mart 2022 tarihine kadar süre verilecek. Adaylar başvurularını en geç 6 Mart 2022 tarihine kadar Elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gereklidir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Sadece Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek. Başvuru için KPSS, Yaş şartları aranacak. Bu kapsamda 70 KPSS Puan şartı ve 35 Yaş şartı istenecektir. Başvuru şartları ve başvuru kılavuzuna aşağıdaki bağlantıda ulaşabilirsiniz.

Başvuru Adımları Nedir?

1. ADIM: Başvuru için " https://www.turkiye.gov.tr/sanayi-ve-teknoloji-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim " adresine giriş yapınız ve ilgili ekranda e-Devlet sistemine giriş yapınız.

2. ADIM: Açıklan ekranda " Yeni Başvuru " butonuna tıklayınız.

3. ADIM: açılacak başvuru ekranında " SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI - SANAYİ VE TEKNOLOJİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU " ilanına " Başvur " seçeneğine tıkladıktan sonra ilanı dikkatli bir şekilde incelemeniz için yeni bir sayfa açılacak.

3. ADIM: İlanı inceledikten sonra en aşağıda bulunan " Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum. " seçeneğine tıkladıktan sonra başvuru adımlarına devam ederek alanınıza göre başvuru yapabileceksiniz.

Editör: TE Bilisim