Mart ayında ilan edilmiş ve sonradan Koronavirüsü nedeni ile ertelenmiş olan Samsun Büyükşehir Belediyesi alımları için yeni düzenleme ilanı Resmi Gazete'de yayımlanarak ilanda güncelleme yapıldı. Bu kapsamda yapılmış olan değişiklikte Gassal kadrosunda yapılan değişikliği ve Belediye Memur Alımı hakkında genel bilgileri sizlere aktaracağız.

Ayrıca resmi gazete'de yayımlanarak başvuru tarihleri ve değerlendirme tarihleri güncellenerek adaylara sunuldu.

İLAN TEKRAR AKTİF EDİLDİ!

Mart ayında başvuları alınacak olan ilan için başvurular güncelenerek 01 Haziran 2020 tarihinde başlayacak başvurular 12 Haziran 2020 tarihinde sona erecektir. Başvurular 08:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

GASSAL KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gassal alımı kadrosunda değişiklik yapıldı. ALım yapılacak sınıf Yardımcı Hizmetler olarak değiştirildi.

06/03/2020 tarihli ve 31060 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı İlanında yer alan; Tablodaki 40 sıra nolu satır,

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

Elektronik ortamda, Belediyemiz www.samsun.bel.tr internet adresine,

 Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Samsun Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı (Pazar Mahallesi Necip Bey Caddesi No: 35 İlkadım/Samsun) gönderebileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)” şeklinde düzeltilmiştir.

DEĞERLENDİRME VE SONUÇ TARİHLERİ DEĞİŞTİ!

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ-BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İLANI başlıklı 5 inci maddenin (b) bendi “Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylarda sınava çağrılacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanını 22.06.2020 Pazartesi günü Belediyemiz www.samsun.bel.tr internet adresinden ilan edilecektir.” şeklinde düzeltilmiştir.

SINAV YERİ VE ZAMANI DEĞİŞTİ!

SINAV YERİ, ZAMANI VE KONULARI başlıklı 6 ncı maddenin birinci fıkrası “Atakum yerleşkesinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi hizmet binasında (Adnan Menderes Bulvarı Deniz Evleri Mahallesi-Yeşilyurt AVM Yanı); memur alımı için 29.06.2020-30.07.2020 tarihleri arasında sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günü devam edilecektir şeklinde düzeltilmiştir. İlan olunur.

RESMİ GAZETE YAYIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

İLANIN DİĞER DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.