Sahil Güvenlik Komutanlığı yapmış olduğu duyurusunda bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı KPSS 60 puan ile memur alımı yapacak. Alımlar farklı kadrolarda gerçekleşecek olup Lisans mezunu adaylar alınacaktır. Adaylardan 2016 yılı KPSS puanı aranacak ve buna göre adaylar KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları zorunludur. Başvurular bugün ( 13 Kasım 2017 ) itibari ile başladı. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine toplamda 14 kişilik boş kadro ile, 1 Elektrik Mühendisi, 3 Endüsrti Mühendisi, 1 Elektronik Mühendisi, 1 Makine Mühendisi, 1 Gemi İnşa Mühendisi, 1 Şehir Plancısı, 1 Uzman, 1 ingilizce Mütercim, 1 Uluslararası İlişkiler ve Araştırma Uzmanı, 1 İş Hukuku ve Sözleşme Uzmanı, 1 radyo Televizyon Uzmanı ve 1 Sosyal Medya uzmanı olmak üzere toplamda 14 memur alacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Yukarıdkai belirtilen kadrolara başvuru yapacak adaylar, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak ve 2017 yılın Ocak ayı itibari ile 36 yaşını doldurmamış olmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak görevinden fesedilmemiş olmak veya halen çalışmıyor olmamak, ilan edilen kadro seviyesine göre ünvanın gerektirdiği niteliklere sahip olmak ve 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak şartlar ıaranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları bugün ( 13 Kasım 2017 ) başladı! Adaylar buna göre başvurularını en geç 06 Aralık 2017 tarihi saat 14:00 a kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular sadece, Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sitesi olan www.sahilguvenlik.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim