Sahil Güvenlik Komutanlığı Aralık ayının ortalarında bir duyuru yapmıştı. Yapılan duyuruda Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki memur personel ihtiyacı için 50 adet memur alımı yapıyor. Ancak yapılan duyuruya göre, başvuruda bulunacak adaylar için son şans. Çünkü duyuruda, 29 Aralık 2016 tarihinde başvurular sona erecek. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak alıp, 1 Elektrik Teknisyeni,1 Bilgisayar Teknisyeni,4 Hesap Sorumlusu,4 Mali İşler Memuru,2 Bilgisayar Teknikeri,1 Hemşire,1 Psikolog/ Rehber,1 Protokol Uzmanı,1 Kütüphaneci,9 Acil Destek Uzmanı,1 Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı,1 Harekât İşlem Uzmanı,1 İhale/Kontrat Uzmanı,1 Ataşe Onarım İşlem Uzmanı,1 Ataşe Malzeme İşlemleri Uzmanı,1 Mali İşler Uzmanı,1 Eğitim Planlama Uzmanı,1 Düzensiz Göç ile Mücadele Uzmanı,1 Risk Analiz ve Değerlendirme Uzmanı,1 Andlaşmalar ve Standartlar Uzmanı, olmak üzere toplamda 50 kişi alınacak. Adaylardan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından P3, P93 ve P94 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. 

Alınacak adaylarda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartları taşıyan adaylar,İlan edilen kadrolarda öğrenimini tamamlamış ve KPSS ile ilgili gerekli öğrenim dallarında sınava girmiş adaylar,Belirtilen Kamu personeli Seçme Sınavından en az 60 puan asgari puan almış olan adaylar,2016 yılı Lisans Mezunları için KPSSP3, Önlisans Mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puana sahip adaylar,18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olan adaylar,Herhangi bir kamu kurumundan hala çalışıyor olmamak,Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,İlan edilen kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak, şartları aranacaktır.

Başvuruda bulunacak olan adaylar 19 Aralık 2016 tarihi ile 29 Aralık 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular en geç saat 14:00 a kadar www.sgk.tsk.tr adresinden yapılacaktır. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklaınız.
Editör: TE Bilisim