Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde 16 Aralık 2021 tarihinde yapılmış olan duyuru ile Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Devlet Memuru Alımı yapacağını bildirmişti. Farklı pozisyonlarda olmak üzere 30 memur alımı yapacak. Başvuru süreci Bugün başladı. Kimlerin Başvuru yapabileceği ve kontenjan dağılımı hakkında daha önce sizlere bilgisini vermiştik. Aşağıdaki bağlantı sayesinde şartlara ve kontenjanlara ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU TARİHİ DEĞİŞTİ!

30 Memur Alımı Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Devlet memuru alımı başvuruları Bugün başladı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapılacak. Bu kapsamda başvurular Sağlık İşlemleri Uzmanı, İstatistikçi, Protokol Uzmanı, Su Ürünleri Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Video Montaj Teknikeri, Mali İşler Memuru, Hesap Sorumlusu, Elektronik Teknisyeni, Garson, Berber ve Hizmetli kadrolarında başvuru alınacak.

Başvurular 20 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup adaylara başvuru için 11 günlük süre verilecek. En geç 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular için İnternet platformu kullanılacak. Adaylar başvurularına Başvuru günü 14:00 itibari ile naşlamış olup en geç somn başvuru  günü 11:00 itibari ile tamamlayacaklardır.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Adaylar öncelikle başvurularını belirtilen tarihler arasında gerçekleştirecekler. İnternet'ten yapılacak başvurular https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu üzerinden yapılacak. Bunun dışında yapılacak herhangi bir başvuru yolu kullanılmayacak olup İnternet dışında yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

BAŞVURU EKRANI BURADA

Sisteme Yüklenmesi Gereken Ek Belgeler Hangileridir?

Bazı pozisyonlar için adaylar başvuru esnasında sisteme belge yüklemesi yapmaları gereklidir. Bu kapsamda Kontenjan dağılımı tablosunda da belirtildiği üzere Berber ve Garson kadroları için belge yüklenecek.

  • Berber için, erkek berberliği dalında ustalık veya kalfalık belgesi,
  • Garson için, servis/garson dalında ustalık veya kalfalık belgesi,

ilgili belgeler okunaklı olacak şekilde taratarak veya fotoğrafını çekerek başvuru esnasın sisteme yüklenmesi gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU