İŞKUR Sağlık Bakanlığına işçi alımı nihai listeyi kuraya gireceklerin isimlerini başvuru ekranında açıkladı.

Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde ve sağlık kurumlarındaki personel eksikliklerinin giderilmesi için 32 bin kişilik farklı kadrolarda istihdamlar yapılacak. Güvenlik Görevlisi, temizlik işçisi, klinik destek personeli, aşçı kadrolarındaki işçi alımları İŞKUR üzerinden başvuruları 30 Mart 2020 tarihinde tamamlandı.

18 BİN MEMUR ALIMI;

Lise, önlisans ve lisans düzeyinde memur sağlıkçı alımlarında hemşire, diyetisyen, sosyal çalışmacı, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, odyolog, psikolog, perfüzyonist, çocuk gelişimcisi kadrolarındaki sağlıkçı alımlarına 2020/5 tercihleri Ölçme Seçme be Yerleştirme Merkezi tarafından başvuruları devam ediyor.

İŞKUR KURA LİSTESİ;

İŞKUR alımlarında başvurusu kabul edilip kuraya girecek adayların isimleri belli oldu. Buna göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı başvuruları sadece elektronik ortamdan almıştı. Adaylar E-şube portalı üzerinden T.C. kimlik numarası ile aday şifresini giriş yaparak iş başvurularım ekranına giriş yapmaları nihai listede yer alıp almadıklarını gösterecek. Adaylar başvuru belgesini bu ekrandan ulaşabilecekler.

NOTER KURASI NE ZAMANAN? Kura 8 Nisan 2020 tarihinde yapılacak.

Editör: TE Bilisim