Resmi Gazete memur alımı ilanları yayımlandı. 15 Haziran 2021 tarihi ile gelmiş olan Memur Alımı ilanlarına göre farklı kadrolarda memur alımları yapılacak. Ayrıca alımlar KPSS puanı ile yapılacak olup 50 KPSS Puanı ile Memur Alımı detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları haberimizde.

ALIM YAPILACAK KURUMLAR:

15 Haziran 2021 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre;

  • Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü,
  • Bilecik ili Osmaneli Belediyesi,
  • Akıncılar Belediye Başkanlığı,
  • Yalova ili Kadıköy Belediyesi,

Söz konusu kamu kurumları bünyelerine, Mühendis, Mimar, Tekniker, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Tekniker, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Tahsildar, Bilgisayar İşletmeni kadrolarında alım yapılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kadro Dağılımı:

Bilecik İli Osmaneli Belediye Başkanlığı:

Sivas İli Akıncılar Belediye Başkanlığı:

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

g) Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır,

Ayrıca bunlar dışında adaylardan KPSS şartı aranacak olup 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSp94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlgili ilanlara başvurular sadece İstenen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda ilgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bugün Yayımlandı! 5 Belediye 41 Memur Alımı İlanı Yayımladı! KPSS En az 50

Editör: TE Bilisim