Resmi Gazetede Memur Alımı ilanları yayımlandı. Az önce gelmiş olan memur alımı ilanına göre Kamuya 130 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. 2 Kamu Kurumu resmi gazetede ilanları duyurulu. Başvuru süreci önümüzdeki günlerde başlayacak olan kamu kurumları hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

130 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

2 Ekim 2021 tarihi ile resmi Gazetede yayımlanan ilanlara göre kamuya Yüksek Seçim Kurulu ve Samsun Bafra Belediyesi memur alımı yapacak. Farklı kadrolarda olmak üzere En az Lise mezunu Memur Alımı ve En fazla Lisans mezunu Memur Alımı yapılacak.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu: 103 kişilik kadro ile 90 Zabıt katibi, 3 Şoför ve 10 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yappılacak.

Bafra Belediyesi: 27 kişilik kadro ile 10 Zabıta Memuru, 2 Tahsildar, 7 Düz memur, 1 Mimar, 1 Sosyal Hizmet uzmanı, 1 Şehir ve Bölge Plancısı ve 5 Mühendis Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan öncelikle KPSS Şartı talep edilecek. 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Ayrıca adayların alım yapılacak alanda ilgili mesleki bilgilere sahip olmaları ve kadrosuna göre özel nitelikleri sağlıyor olmaları şarttır.

130 MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Bafra Belediyesi memur alımı başvuruları 08/11/2021 gününden 12/11/2021 günü mesai bitimine kadar yapacaklar. İlanın Detayları Burada

Yüksek Seçim Kurulu memur alımı başvuruları ise 7- 18 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak. İlanın Detayları Burada

DİĞER TÜM MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim