Kamuya yeni personel alımı ilanı yayımlandı. Belediye bünyesindeki eksiklği karşılamak üzere Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapacak. Alımlar lisans mezunu kapsamında ve Kadın veya erkek adaylar arasından yapılacak.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Elazığ ilinde bulunan Bükardı Belediyesi bünyesine 2 kişilik boş kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 11 dereceli kadroya Erkek veya kadın adaylar tarafından itfaiye eri alımı yapılacak. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan aranan şartlar nedir? Başvurular ne zaman yapılacak?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

- İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Belediyenin İtfaiye eri alım ilanına başvuru yapacak adaylardan özel olarak, KPSS şartı, Eğitim Şartı ve meslek şartı talep ediliyor.

Bu kapsamda 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin herhangi birinden mezun olmak ve en az B Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayablarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,  30 yaşından gün almamış olmak, Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak ve İtfaiye teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar öncelike yukarıdaki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Başvurular 06 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 10 Ocak 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Bükardı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ve mail yolu ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim