Resmi Gazetede ilan yayımlandı. Az önce gelmiş olan ilana göre Melikgazi Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Memur Alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre yapılacaktır. Toplamda 5 kişilik kadro için Lisans mezunu memur alımı yapılacak olup başvuru şartları ve kadro bilgilerini sizlere sunuyoruz.

KADRO DETAYLARI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediye adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

KPSS Şartı:

İlan edilen zabıta memuru kadroları için son mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili geçerlilik süresi dolmamış KPSS sınavına girmiş olmak ve istenilen puan türünden en az 65 puan almış olmak.

Boy Şartı:

Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.70 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg. dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

Yaş Şartı:

Başvuru tarihinin son günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.

Sürücü Belgesi Şartı:

13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az “B” sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

YDS Şartı:

Yabancı dil şartı aranan kadrolar için, YDS İngilizce ve YDS Arapça sınavından başvuru tarihinin son günü itibariyle son beş yıl içerisinde (E) seviyesinde puan almış olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adaylar başvurularını 26/05/2021-10/06/2021 tarihleri arasında saat 16:00’ya kadar (mesai günlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında) Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezine teslim etmeleri gerekmektedir. (Hunat Mahallesi, Nuh Naci Yazgan Caddesi No:38 Melikgazi/KAYSERİ) adresine şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim