Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden İçişleri Bakanlığı Polis Evi müdürlüklerine 3 farklı ilan ile KPSS personel alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden sağlanacak. Garson ve pide ustası alımında gerekli olan başvuru detayları aşağıda belirtilmiştir.

2 Kadroda Garson Alımı Detayları!

KDZ Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisevi amirliği'nin garson servis elemanı alımı başvuruları İŞKUR üzerinden devam ediyor. Başvuru yapacak adayların kuraya tabii olarak istihdam edilecekler ve herhangi bir KPSS şartı istenmeyecek. 21 Ekim 2020 tarihinde yapılacak kura için adayların başvurularını 19 Ekim 2020 tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor. Garson alımında adayların en az 2 yıl tecrübe sahibi olması gerekmekte. Eğitim şartlarında ise Turizm ve Otelcilik mezun olarak ortaöğretim lise ve dengi okullardan mezun 2 kişi alınacak.

Polis Evi Pide Ustası Alımı;

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Polisevi Amirliği bünyesindeki alanlardan bir tanesi pide ustası kadrosunu olacaktır. Pide ustası mesleğinde en az 2 yıl tecrübeli taş fırını kullanabilen esnek çalışma saatlerine uyumlu olmaları tercih edilebilecekler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Polisevi Müdürlüğüne 2 farklı kadrodaki ilanlar için başvurular işkur e-şube portalı üzerinden, Alo 170 hattından, İŞKUR hizmet birimlerinden, Şubelerden iş ve meslek danışmanı aracılığı ile başvuru yapılabilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ NEDİR? 19 Ekim 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Pide Ustası alımı; İlan kılavuzu

Garson Alımı ilan 1, Garson Alımı İlan 2