Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruda 20 dönem POMEM alımlarına ilişkin askerlik sebebiyle kayıt yaptıramayanlar adaylar için yerleştirme sonucu açıklaması yapıldı. Adaylardan 26 Şubat tarihinden itibaren terhis olacakların Polis Akademisi internet sitesini takip etmeleri istenildi

ASKERLİK NEDENİYLE KAYIT YAPTIRAMAYANLAR DİKKAT!

20. dönem POMEM alımlarında asıl listeden hak kazandıkları halde askerde bulundukları için kayıt işlemlerini yapamayan adaylar Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile yerleştirme sonuçları açıkladı. Adaylar yerleştirme sonuçlarına polis akademisi resmi internet sitesine giriş yapara e-devlet şifresi ve TC kimlik numaralarıyla birlikte öğrenebilecekler. Ayrıca aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak sonuçları öğrenebilirsiniz.

Yapılan açıklamada :"20. Dönem POMEM sınavını asıl olarak kazanmış olup eğitime başlaması gereken tarihte silahaltında olduğundan planlandığı okula kayıt yaptıramayan ve 26/02/2018 tarihi itibariyle terhis olan adayların planlaması yapılmıştır."denildi.

20. dönem POMEM'e buluduları askerlik nedeniyle kayıt yaptıramayanların yerleştirme sonuçları: https://goo.gl/C8Umtb