Kabin Memuru alımları devam ediyor. Pegasus tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre tecrübeli veya tecrübesiz adaylar arasından kabin memuru alımı yapılacak. Pegasus söz konusu ilanları resmi İnternet sayfası üzerinde yayımladı ve başvuru şartlarını belirtti. Peki kimler Pegasus kabin memuru alımı ilanına başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak? İşte ilanlar hakkında detaylar şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Pegasus Kabin memuru alımı ilanına öncelikle başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bunlar, genel Nitelikler ve özel niteliklerdir. Belirtilen niteliklere sahip olan tecrübesiz veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecekler.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Pegasus adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya askerliğini en az iki yıl tecil ettirmiş olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartlar aranmaktadır.

ADAYLARDAN ARANAN ÖZEL NİTELİKLER NEDİR?

Pegasus yukarıdaki genel niteliklere ek olarak adaylardan, İstanbul Anadolu Yakasında belirtilen adres bölgesinde ikamet ediyor olmak, Yurtiçi veya Yurtdışı uzun sürekli konaklamalı görevlerde herhangi bir engeli olmamak, 30 yaşından büyük olmamak, En az Ön Lisans mezunu olmak, bayanlarda 160 cm ile 175 cm boyları arasında olmak ve Erkeklerde 170 cm ile 185 cm boyları arasında olmak, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip ve ikinci dil terch sebebidir.

Tecrübeli adaylar için, Daha önce kabin memuru olarak uçmuş veya SHGM onaylı okulların kabin hizmetleri bölümünden mezun olmuş olmaları ve uçuş sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

Tecrübesiz adaylar için ise, üniformasını giydiğinde vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık veya yara izi bulunmamak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını Pegasus resmi İnternet adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru koşullarını taşıyan adaylara SMS veya E-mail yolu ile davet gönderilmektedir. Adaylar Hasan kalyoncu üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile sınava çağırılırlar.

Tecrübeli Adayların Başvuru Sayfası: https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer/kabin-memuru-basvurulari/tecrubeli-kabin-memuru

Tecrübesiz Adayların Başvuru Sayfası:https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer/kabin-memuru-basvurulari/tecrubesiz-kabin-memuru