Ülkemizdeki önemli havayolu şirketlerinden birisi olan neredeyse tüm Dünya ülkelerine günün her saatinde uçuşlar gerçekleştiren Pegasus, bünyesine yeni personelleri katmaya hazırlanıyor. Günün her saatinde bir uçuşa rastlamanın mümkün olduğu, son dönemlerde başarılı işlere imza atan firma, kabin memuru pozisyonunda görevlendirmek üzere memur personel alımları gerçekleştirmektedir. Havayolu firmasının kendi resmi web adresi üzerinden yayımladığı duyuruda, tecrübeli ve tecrübesiz olmak üzere kabin memurları alımı yapacağını duyurmuştur. Yayımlanan duyuruda belirtilen bilgilere göre, başvurular online olarak yapılacak olup, adayların herhangi bir adımda olumsuz sonuç alması durumunda e-mail üzerinden bilgilendirmeler veya geri dönüşler direkt olarak sağlanmaktadır. İşe giriş süreçleriyle alakalı bekleyişi ve heyecanı minimuma indiren bu uygulama da adaylık süreci için oldukça işlevsel bir nokta olarak karşımıza çıkmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

PEGASUS bünyesine yapılacak kabin memuru alımlarında T.C vatandaşı olmak, en az önlisans mezunu olmak, iyi derecede ingilizce bilmek (ikinci dil tercih sebebi olacaktır) bayan adaylar için 1,60 m ve erkek adaylar 1,70 m asgari boy şartlarının taşınması, erkek adaylar için askerliğin yapılmış olması ve en az iki yıl süreyle tecil edilmiş olması, seyahat engeli bulunmaması, kabin memuru üniforması giydiğinde vücudunun herhangi görünen yerinde bir iz olmaması (dövme, yanık, piercing, yara izi vs.) 30 yaşın üstünde olmaması ve İstanbul Anadolu Yakası' nda ikamet etmesi istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurularla alakalı tüm işlemler online olarak yürütülmektedir. İlanla alakalı tüm bilgilere, tecrübeli ve tecrübesiz kabin memuru alımlarına aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak erişim sağlayabilirsiniz.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim