Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere memur alımı yapıyor. Değerlendirme ve Sınav ile yapılacak atama için başvurularda sona geldik. 3 Kişilik Kadro ile Memur Alımı yapacak olan ÖSYM hakkında detaylı bilgileri İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

HANGİ ALANLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

ÖSYM Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İle;

  • 1 Fizik,
  • 1 Hukuk,
  • 1 Maliye,

alanlarında memur alımı yapacak. Başvuru için adaylardan, en az dört yıllık lisans eğitimi olmak, 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSSden puan almış olmak, 35 yaşını tamamlamamış olmak ve sağlık açısından görevini yerine getirmesine herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartı aranacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlan için başvuru süreci 04/10/2021 tarihine kadar, Başkanlığın (ais.osym.gov.tr) internet adresinde yer alan “Sınav Başvuru Formu” nu doldurarak internet ortamında müracaat edeceklerdir.

SINAV NE ZAMAN?

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Yazılı sınav 24/10/2021 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres ve sınav saatleri; ÖSYM Başkanlığının (ais.osym.gov.tr) internet sayfasında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecektir. Adaylar sınava giriş belgelerini ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden alacaklardır, ayrıca sınava giriş belgesi düzenlenmeyecektir.

ÖSYM 2021/2 MERKEZİ ATAMA NE ZAMAN?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılacak olan merkezi atama ile kamuya binlerce memur alımı yapılacak. KPSS 2021/2 kapsamında yapılacak atamalar için tarihler 22 - 29 Aralık 2021 tarihleri arasında alınacak.

DİĞER TÜM MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA