Orman Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde memur alımı duyurusunda bulunmuştu. Yapılan duyuruya göre alınacak adaylar 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesine göre alınacak. Orman Genel Müdürlüğü toplamda 10 kişilik boş kadrosu ile memur pozisyonunda 10 adet Orman Mühendisi alacak. Başvuruda bulunacak adaylar aşağıdaki belirtilmiş şartlara uygun olması şartı ile başvurularını 21 Aralık 2016 yarihine kadar yani bu gün son başvuru günü olması kaydı ile yapacaktır. Başvurular online olacak olup 23:59 a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, yurdun her yerinde görevini yapmalarına engel olabilecek sağlık durumu olmaması, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamarı, yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç vermeleri, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları ve Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. şartları aranacaktır.

Alımlar Bursadan 4, Bilecikten 2, Afyonkarahisardan 1, Denizliden 1, Osmaniyeden 1 ve Adanadan 1 kişi olmak üzere toplamda 10 adet mühendis alınacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar bu gün saat 23:59 a kadar http://basvur.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/  internet adresinden yapmaları gerekmektedir.

http://basvur.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/
İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız.


 
Editör: TE Bilisim