Nevşehir Belediyesi Düz Memur alımı ve Zabıta memuru alımı yapılacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuru ile Nevşehir Belediyesi 7 farklı kadro ile 19 memur alımı yapacak. Sonuçlar az önce Belediyenin resmi internet adresi üzerinde duyurularak adaylara paylaşıldı. Peki kimler sınavlara katılabilecek. Sınav tarihleri nedir? Değerlendirmeler kaç KPSS puanı ile yapıldı? Sınav konuları nedir?

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Nevşehir Belediyesi bünyesine 19 kişilik boş kadro ile bünyesine Tahsildar, Veznedar, Bilgisayar İşletmeni, Mutemet, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Memur ve Zabıta memuru alacak. Başvurular 30 Kasım 2020 tarihi ile 04 Aralık 2020 tarihleri arasında alındı. Başvuru sonuçları ise Nevşehir Belediyesi resmi inetrnet adresi üzerinde 11 Aralık 2020 tarihi ile açıklandı.

KPSS SIRASINA GÖRE EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR:

Nevşehir Belediyesine memur alımı için KPSS değerlendirme taban ve tavan puanlar açıklandı. Değerlendirme sonucuna göre,

  • En düşük Zabıta Memuru kadrosunda 73,35153 puan ile sınava katılacak.
  • En Yüksek ise, 92,65155 puan ile Düz memur kadrosunda sınav yapılacak.

SINAVLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Sözlü ve Uygulamalı sınav; Sınav Giriş Belgeleri adaylara sınav giriş yerinde verilecektir. Adaylar sınava gelirken resimli kimlik belgelerini (Nüfus cüzdanı, ehliyet vb.) yanlarında bulunduracaklardır.

Sözlü Sınav : Zabıta Memuru alımı için 16/12/2020 tarihinde Saat : 09:00’da başlamak üzere,

 Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezinde (Sümer Mahallesi Millet Caddesi) yapılacaktır. Uygulamalı sınav ise 17/12/2020 tarihinde Saat : 09:00’da başlamak üzere, Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılacaktır. Adaylar Spor Kıyafetlerini yanlarında bulunduracaklardır.

Memur alımı için 18/12/2020 tarihinde Saat : 09:00’da başlamak üzere yapılacak.

SINAV KONULARI NEDİR?

Sınav Konuları:

  • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
  • Mahalli İdareler ile ilgili temel mevzuat konuları ile

Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

Zabıta Memuru kadroları için Uygulamalı sınav; Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ve sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

BAŞVURU SONUÇLARI BURADA