Milli Savunma Bakanlığı 2021 yılı memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz dönemlerde yayımlanmış olan MSB Memur alımı ilanına göre Bakanlığın Kuvvet Komutanlıklarına ve Milli Savunma Üniversitesine Memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Adayların büyük heyecanla beklediği sonuçlar Bakanlık tarafından sonunda duyuruldu. 

135 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Milli Savunma Bakanlığı Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesi 2021 yılı için 135 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını bildirmişti. Alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda tüm aşamalar sonrasında,

Harita Genel Müdürlüğü: 4 Aşçı, 3 Çocuk Eğitimcisi, 1 Diyetisyen, 2 Garson, 2 Grafiker, 1 Hemşire, 2 Hizmetli, 1 İstatistikçi, 9 Mal Sorumlusu, 6 Memur, 4 Mühendis (Harita), 12 Mühendis (Bilgisayar), 1 Mühendis (Çevre), 2 Mühendis (Endüstri), 1 Sosyolog, 1 Şoför, 8 Tekniker (Harita ve Kadastro), 6 Tekniker (Bilgisayar), 2 Tekniker (Mekatronik), 3 Tekniker (Matbaa), 1 Teknisyen (Acil Tıp), 1 Teknisyen (Marangoz), 1 Teknisyen (Klima), 1 Teknisyen (Kaynak), 3 Teknisyen (Oto), 1 Teknisyen (Elk.Güç Kay.), 1 Teknisyen (Bilgisayar), 1 Terzi, 14 Uzman, 9 V.H.K.İ olmak üzere toplamda 105 Memur Alımı yapacak.

Milli Savunma Bakanlığı: 4 Avukat, 2 VHKİ olmak üzere toplamda 6 Memur alınacak.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı: 2 Mühendis (Bilgisayar), 1 Mühendis (Endüstri), 1 Psikolog ve 1 Teknisyen (Elektronik) olmak üzere toplamda 5 memur alımı yapılacak.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı: 1 Grafiker, 1 Psikolog, 1 Teknisyen (Sıhhi Tesisat) ve 1 V.H.K.İ.  olmak üzere 4 Memur alımı yapılacak.

Deniz Kuvvetkeri Komutanlığı: 1 İş Güvenliği Uzmanı (Mühendis), 1 Mühendis (Elektrik ), 1 Mühendis (Çevre), 1 Mühendis (Gıda), 1 Uzman (Dava İşl.) olmak üzere toplamda 5 memur alınacak.

Milli Savunma Üniversitesi Kadro Dağılımı: 2 Maaş Mutemedi, 1 Şoför (Ağır Araç) , 1 Uzman (İhale / Kontrat), 6 V.H.K.İ.  olmak üzere topamda 10 memur alımı yapılacak.

EN AZ 65 PUAN İLE ATAMA YAPILDI!

Milli Savunma Bakanlığından gelmiş olan duyuruya göre ilgili yukarıdaki kadrolarda en az 65 puan ile memur ataması yapıldı. Bu kapsamda, atamalar hava Kuvvetleri Komutanlığı Grafiker kadrosuna yapılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Milli Savunma Bakanlığından gelmiş olan duyuruya göre söz konusu kadrolarda memur alımı başvuru sonuçları açıklandı. Bu kapsamda, Milli Savunma Bakanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Millî Savunma Üniversitesinde istihdam edilmek üzere Memur Temini 31 Mayıs - 04 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Değerlendirmeler Sona Erdi!

Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kadro sayısının 6 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sıralanarak taban puanlar belirlenmiştir.

Sınav Yeri Ne Zaman?

Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi'nde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.

BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLA