Milli Savunma Bakanlığı resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanan ilana göre 135 Memur Alımı yapılacak. Alımlar farklı birimlerinde yapılacak olup En az lise mezunu alım yapılacaktır. Bu yönde ilanda KPSs taban puan şartıda belirtilmemiş olup Adayların 2020 yılında yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gerekmektedir. Başvuru şartları ve kadro dağılımı haberimizde.

KADRO DAĞILIMI:

Milli Savunma Bakanlığında yayımlanan ilana göre alımlar, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Harita Genel Müdürlüğü, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Milli Savunma Üniversitesine yapılacak. İşte kadro Dağılımı:

Harita Genel Müdürlüğü:

4 Aşç, 3 Çocuk Eğitimcisi, 1 Diyetisyen, 2 Garson, 2 Grafiker, 1 Hemşire, 2 Hizmetli, 1 İstatistikçi, 9 Mal Sorumlusu, 6 Memur, 4 Mühendis (Harita), 12 Mühendis (Bilgisayar), 1 Mühendis (Çevre), 2 Mühendis (Endüstri), 1 Sosyolog, 1 Şoför, 8 Tekniker (Harita ve Kadastro), 6 Tekniker (Bilgisayar), 2 Tekniker (Mekatronik), 3 Tekniker (Matbaa), 1 Teknisyen (Acil Tıp), 1 Teknisyen (Marangoz), 1 Teknisyen (Klima), 1 Teknisyen (Kaynak), 3 Teknisyen (Oto), 1 Teknisyen (Elk.Güç Kay.), 1 Teknisyen (Bilgisayar), 1 Terzi, 14 Uzman, 9 V.H.K.İ olmak üzere toplamda 105 Memur Alımı yapacak.

Milli Savunma Bakanlığı: 4 Avukat, 2 VHKİ olmak üzere toplamda 6 Memur alınacak.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı: 2 Mühendis (Bilgisayar), 1 Mühendis (Endüstri), 1 Psikolog ve 1 Teknisyen (Elektronik) olmak üzere toplamda 5 memur alımı yapılacak.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı: 1 Grafiker, 1 Psikolog, 1 Teknisyen (Sıhhi Tesisat) ve 1 V.H.K.İ.  olmak üzere 4 Memur alımı yapılacak.

Deniz Kuvvetkeri Komutanlığı: 1 İş Güvenliği Uzmanı (Mühendis), 1 Mühendis (Elektrik ), 1 Mühendis (Çevre), 1 Mühendis (Gıda), 1 Uzman (Dava İşl.) olmak üzere toplamda 5 memur alınacak.

Milli Savunma Üniversitesi Kadro Dağılımı: 2 Maaş Mutemedi, 1 Şoför (Ağır Araç) , 1 Uzman (İhale / Kontrat), 6 V.H.K.İ.  olmak üzere topamda 10 memur alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki genel şartları taşımak,
  • Nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak, (Eşdeğer bölümler kabul edilmeyecektir.)
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) nitelik tablosunda (Tablo-2) belirtilen ilgili puan türlerinden puan almış olmak,
  • Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak,
  • Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak,

BAŞVURULAR BAŞLADI!

MSB Memur Alımı başvurulrı 30 Aralık 2020 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 31 Ocak 2021 tarihine kadar Elektronik ortamda https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak herhangi bir başvuru şekli kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI