Milli Savunma Bakanlığından az önce duyuru geldi. MBS Personel Temin adresi üzerinden yapılmış olan duyuruya göre MSB ve Genelkurmay Başkanlığının 2020 yılı memur alımı sonuçları açıklandı.

Bu kapsamda MSB tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan 55 Memur Alımı ilanına göre Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 50 Milli Savunma Uzman yardımcısı ve 5 Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Adayların 5 - 9 Nisan 201 tarihinde girdikleri sınav için sonuçlar duyuruldu.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

MSB'den 10 Mayıs 2021 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre MSB Memur Alımı sonuçları açıklandı. MSB resmi İnternet adresi üzerinde şu açıklamada bulundu.

Millî Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı'nda istihdam edilecek Millî Savunma Uzman Yardımcısı ve Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcısı pozisyonu için 5-9 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılan sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SINAV SONUÇLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Değerlendirmeler Nasıl Yapıldı!

Sınav baraj notu 100 üzerinden 70’tir. Sözlü sınavdan 70 baraj notunun altında puan alan adaylar elendi. Değerlendirme neticesinde her unvan için asil ve yedek liste ayrı ayrı belirlendi.

Sağlık Muayene İşlemleri Nasıl Yapılacaktır?

Adayların sağlık raporu işlemleri için, “Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği” gereğince; Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları listesinde yer alan Sağlık Bakanlığı bağlısı sağlık hizmet sunucularında muayene işlemleri başlatılacaktır.

Adaylar, kendisine verilen sevk belgesi ile belirtilen tarihte sağlık raporu işlemlerine başlayacaklardır. Her ne sebeple olursa olsun sevk belgesinin geçerli olduğu süre içerisinde (Ankara ili içinde üç iş günü, Ankara ili dışında beş iş günü) sağlık işlemini başlatmayan adaylara ikinci kez hastane sevk belgesi verilmeyecek ve işlemleri sonlandırılacaktır.

Sağlık Kurulu Raporlarının, sevk tarihinden itibaren Personel Temin Dairesi Başkanlığına en geç 30 gün içerisinde (adayın sağlık raporuna itiraz ederek itiraz/hakem hastaneye gitmesi üzerine geçen süreler dâhil) ulaştırılmamasından ve posta gecikmelerinden Millî Savunma Bakanlığı sorumlu değildir. Sağlık kurulu raporları hastane tarafından MSB’ye gönderilecektir. Sağlık kurulu raporu için gerekli tüm poliklinik (kadın adaylar için kadın doğum polikliniği dâhil) muayenelerinin yaptırılması hususunda sorumluluk adaya aittir.

YENİ DUYURULARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin BURAYA

Android Uygulama için BURAYA

Editör: TE Bilisim