Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan Milli Savunma Üniversitesi Memur Alımı yapılacak. MSÜ yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı gerçekleştirecek. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Alım Yapılacak Kadrolar Nedir?

Milli Savunma Üniversitesi bünyesine toplamda 10 kişilik kadro ile,

  • 2 Maaş Mutemedi,
  • 1 Şoför (Ağır Araç),
  • 1 Uzman (İhale / Kontrat),
  • 6 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca, özel nitelikleri taşıyor olmak, 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94 ve Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar için, sınavın yapıldığı tarih itibarıyla askerlik durumu bakımından; askerlikle ilişkisi bulunmamak, Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak gerekmektedir.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Maaş Mutemedi: Alımlar İstanbul ve Balıkesir illerinde yapılacak. Buna göre adaylardan Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ön lisans programlarının birinden mezun olmak şartı aranacak.

Şoför (Ağır Araç): İstanbul İçin Alım Yapılacak. Adaylardan, Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak ve D Sınıfı ehliyeti bulunmak. (01/01/2016 Tarihinden önce ehliyet alanlardan ehliyetini değiştirmeyenler için E sınıfı ehliyet sahibi olmak)

Uzman (İhale / Kontrat ): Yalova ili için alım yapılacak. Buna göre, Fakültelerin; İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye ve Ekonometri lisans programlarının birinden mezun olmak gereklidir.

VHKİ: İstanbul ve Balıkesir illeri için alım yapılacak olup adaylardan, Yüksekokulların herhangi bir alanından mezun olmak ve Bilgisayar sertifikasına sahip olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Milli Savunma Üniversitesi Memur alımı için Adaylar başvurularını Çevrimiçi (online) ön başvurular, 30 Aralık 2020-31 Ocak 2021 tarihleri arasında https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim