Milli Savunma Bakanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. 02 Şubat 2017 tarihimde 2 farklı ilan ile alım yapacağının duyurusu yapan Milli Savunma Bakanlığı son yaptığı duyurusuna göre alım ilanlarında değişiklik yaptığını bildirdi. Milli Savunma Bakanlığı 7 adet uzman yardımcısı alımı ve 8 adet AB uzman yardımcısı alımı yapacak.  

Adaylardan. Her iki kadro içinde aranan şartlar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, En az dört yıllık lisans eğitimi veren, tabloda belirtilen fakültelerden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak, sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak ( Uzman Yardımcısı ilanında, KPSSP53, KPSSP74, KPSSP92, KPSSP101, KPSSP114 puan türlerinden ve Avrupa Birliği ilanı için ise, KPSSP33, KPSSP74, KPSSP82, KPSSP114 puan türlerinden puan almış olmak), Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir terör örgütü üyesi olmamak, öğrenim şartlarını taşımak, başvuru süresi içerisinde başvuru yapmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak ve Avrupa Birliği Uzman yardımcılığı kadrosu için Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış olmak kaydıyla YDS/e-YDS ingilizce dilinden en az (C) düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak. şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir.  Ancak son yapılan duyuruda Milli Savunma Bakanlığı ilanlarda şu değişiklikleri yaptı;

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI MİLLÎ SAVUNMA UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU DÜZELTME İLANI

02.02.2017 tarih ve 29967 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Millî Savunma Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu’nun 3/ç maddesi; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 04-05 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre tabloda belirtilen puan türlerinin herhangi birinden 70 ve daha üzeri puan almış olmak, olarak değiştirilmiştir.

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI AB UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU DÜZELTME İLANI

02.02.2017 tarih ve 29967 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan AB Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu’nun 3/ç maddesi; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 04-05 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre tabloda belirtilen puan türlerinin herhangi birinden 70 ve daha üzeri puan almış olmak, olarak değiştirilmiştir.

İlanın tüm detaylarına ulaşmak için Buraya Tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
Editör: TE Bilisim