Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını ilan etti. En az İlköğretim ve lise mezunu düzeyinde alım yapılacak olup, Ön Lisans ve Lisans derecesinde kadro dağılımı mevcuttur. Ayrıca adaylar için tüm sosyal olanaklar ve hizmetler verilmektedir.

350 PERSONEL KADRO DAĞILIMI:

Milli Saraylar İdaresi toplamda 350 kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli personel ve Sürekli işçi alımı yapacak. Bu kapsamda ilk yayımlanan ilana göre Milli Saraylar İdaresi sözleşmeli olarak, Ön Lisans mezunu 80 Restoratör, 15 Tekniker ve Lisans mezunu 30 Müze Görevlisi olmak üzere toplamda 125 memur personel alımı yapılacağını belirtti.

Yayımlanmış olan diğer ilana göre ise, sürekli işçi kapsamında, Lise mezunu 20 Temizlik Görevlisi, İlköğretim Mezunu Fabrikalarda usta, Bakım Onarım Hizmetlerinde usta ( Zanaatkar ) ve Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu 150 Silahlı Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı vurgulandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları?

Sözleşmeli olarak alım yapılacak adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında A Bendindeki nitelikleri taşıyor olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrımamış olmak gibi nitelikler aranacak.

Sürekli İşçi Alımı Başvuru Şartları:

Adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suöç hükümlğlüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacatktır.

Ayrıca Koruma ve Güvenlik görevlisi alımları için, Erkeklerde en az 170 ve bayanlarda en az 160 cm boyunda olmak, Herhangi bir bedensen engeli olmamak, 

SOSYAL OLANAKLAR:

BAŞVURULAR:

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi  350 memur personel alımına başvuru yapacak adaylar başvurularına 07 Ocak 2020 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 12 Ocak 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Milli Saraylar İdaresi resmi İnternet adresi üzerimnden yapılacaktır. Aşağıda ilgili bağlantı üzerinden başvuru adresine ulaşabilirsiniz.

125 Personel Alımı İlanının Tam Metni

225 İşçi Alımı İlanının Tam Metni

BAŞVRU EKRANI

Editör: TE Bilisim