Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere memur alımı yapacak. İlan geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan başvuru süreci Ağustos ayında başlayacak. Ağustos Ayı Memur Alımı için adaylardan lisans mezunu olmak şartı talep ediliyor. Bu yönde Lisans Mezunu Memur Alımı için aranacak başvuru şartları ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

MESKİ ( Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi ) memur alımı başvuruları 2 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 6 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen veya posta yolu ile MESKİ Genel Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Zeytinli bahçe Cad. No:99 Akdeniz/MERSİN adresine veya [email protected] adresine göndererek yapabileceklerdir.

HANGİ KADROLARDA MEMUR ALIMI YAPILACAK?

MESKİ memur alımı başvuruları için adayların dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir. Bu yönde Düz Memur, Bilgisayar İşletmeni, Mühendis kadrolarında memur alımı yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

MESKİ adaylardan genel ve özel nitelikler talep edecek. Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise öncelikle yukarıda tabloda belirtilen niteliklerin taşınıyor olması gereklidir. Sonrasında ise, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den en az 75 puan almış olmaları gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim