Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan personel alımlarına göre eğitim düzeyinde lise önlisans ve lisans mezunu adaylar için 1471 istihdam yapılacak. 

2018/1 tercih kılavuzuna göre alım yapılacak olan merkezi atamalarda 2016 KPSS puanı kullanılacak. Adayların eğitim düzeylerine göre P3, P94 ve P93 puanlarından yeterli düzeyde puan alması gerekmekte. Adaylar puan sıralamsına göre en yüksekten düşük puana göre sıramasına göre yerleştirme işlemi yapılacak. 26 Haziranda başlayan tercih işlemlerini işin olsa ekibi olarak detaylı olarak aktarmaya devam ediyoruz. Memur kadrosunaki alımlarda önlisans 193, lisans mezunu olan adaylar da ise 268 kişi alınacak. Hangi kadrolarda alım yapılacak?

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Eğitim düzeyinde ön lisans mezunu olan 130 memur, 23 anbar memuru, 10 Arff Memuru, 24 Orman Muhafaza Memuru, 6 İcra memuru kadrosu ayrıldı. Lisans mezunlarına ayrılan 268 kadro ise şöyle; 8 Arff Memuru, 34 icra memuru, 70 apron memuru alımı gerçekleşecek.

Adaylar başvurularını ÖSYM aday işletim sistemi üzerinden yapabilecek. 5 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Adaylar 15 Tl başvure ücretini ösym ödeme sistemi üzerinden kredi kartı ilede yapabilecek.

Başvuru yapmak için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim