Kamuya 1000 Memur Alımı yapılacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Kamuya farklı kurumlar tarafından ve farklı pozisyonlarda olmak üzere 1000 memur alımı yapılacak. KPSS Puanı ile yapılacak memur alımları için en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak gerekiyor.

1000 Memur Alımı Başvurusu Başlıyor!

Kamuya 1000 memur alımı başvurusu yarın başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan duyurulara göre 3 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1000 memur alımı yapılacak. 24 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak olan ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Kamuya memur alımı için adayların genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Memur Alımı:

Gençlik ve Spor Bakanlığı 923 kişilik kadro ile 50 Psikolog, 373 Spor Uzmanı ve 500 Gençlik Çalışanı alımı yapacağını bildirmişti. Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımına 2020 yılı KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Bu kapsamda 50 veya 60 KPSS puanına sahip olan adaylar başvuru yapabilecektir. İlanın Detayları Burada

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı:

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2022 yılı 75 memur alımı yapacak. Ön Lisans mezunları içerisinden Kadın Erkek Zabıta Memuru Alımı yapılacak. KPSS puanı en az 70 puan olan adaylar başvuru yapabilecek olup özel olarak en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Özburun Belediyesi Memur Alımı:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere lise ve lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı yapacak. Belediye 2 kişilik boş kadro ile Düz memur kadrosunda 1 Lise ve 1 Ön lisans mezunu memur alımı yapacak. Başvuru için 60 ve 70 KPSS puanı almış olmak gereklidir. İlanın Detayları Burada.