Geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete'de yayımlanmış ve 4 Mayıs 2020 tarihnde başvurusu başlamış olan belediye memur alımı için başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru yapmış ve sonuç bekleyen adaylar için bir kez daha detaylı bilgiyi sizinle paylaşacağız.

KADRO DAĞILIMI- ŞARTLAR VE DETAYLARI:

Çiçekpınar Belediyes bünyesine 2 İtfaiye eri, 1 Memur, 1 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 4 kişilik kadro ile alım yapacak. Adaylar genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Özel nitelikler ise şöyledir.

İtfaiye Eri: Önlisans Düzeyinde Eğitim Veren Yüksekokulların Herhangi Birinden Mezun Olmak, En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

Memur: Herhangi bir Ortaöğretim kurumundan veya dengi okuldan mezun olmak.

Sağlık Teknikeri: Önlisans Düzeyinde Eğitim Veren Yüksekokulların İlk ve Acil Yardım Bölümünden Mezun Olmak, En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

BAŞVRULARDA SON GÜN!

Belediyenin memur personel alımı için başvuruları 04 Mayıs 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 08 Mayıs 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç bugün içerisinde Çiçekpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne veya www.cicekpinar.bel.tr ye başvurularını yapabilir.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çiçekpıbar Belediyesi memur alımı için KPSS puanına göre adaylara sıralama yapılacak. Bu yönde adayların KPSS'den almış oldukları puan sıralaması yapılarak kadro sayısının 5 katı kadar aday sınava katılabilecek. Bu kapsamda, Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile 12/05/2020 tarihinde belediyemiz web sayfası www.cicekpinar.bel.tr adresinde ilan edilecek olup, adaylar sınav giriş belgelerine bu adres üzerinden erişebilecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

YENİ MEMUR ALIMLARI NE ZAMAN?

Bildigiğiniz gibi ülkemizdeki COVİD - 19 nedeni ile alımları durduran Kamu kurumları ve kuruluşları yavaş yavaş normalleşme nedeni ile alımlarını yapılacak. Yeni Memur alımları devmalı olarak yayımlanmaya devam ediyor. DİĞER MEMUR ALIMLARINA ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim