2019 yılı Mart ayının sonlarına doğru yaklaşmış durumdayız. 31 Mart 2019 tarihinde ülkemizde gerçekleştirilecek belediye hizmetleri yerel seçimleri öncesinde yayımlanan tüm güncel memur personel alımlarına, işçi ve personel alımlarının bağlantılarına, başvuru şartlarına ve tüm detaylarına sitemiz isinolsa.com üzerinde yer vermeye devam ediyoruz. Güncel alımlarla alakalı bilgilendirmelere, yayımlanan ve gündemde olan ilanlara ulaşabileceğiniz bağlantılara değinerek, hatırlatmalar gerçekleştireceğiz.

MEMUR PERSONEL ALIMLARI

Kamuda şuanda binlerce kişilik memur ve personel alımı yapılmaktadır. Lise memur alımı, önlisans memur alımı, lisans memur alımı gibi tüm eğitim düzeylerini kapsayacak personel ve memur alımları yayımlanmış, sitemizden sizlere ulaştırılmış durumdadır. Bu ilanlara başvurularda adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olması, ilan şartlarını ve eğitim koşullarını karşılanması gibi şartlar üzerinden alımlar gerçekleştirilmektedir. Bakanlıklara, kamu kurumlarına memur personel alımlarının yanı sıra uzman erbaş alımları, polis alımları gibi askeri personel ilanlarına da şuanda başvurular alınmaktadır. Yayımlanan bu ilanlarla alakalı bilgilendirmelere ve bağlantılara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KAMUYA MEMUR ALIMLARI >TIKLA

45 FARKLI ŞEHİRDE İŞÇİ ALIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Uzunca sürelerdir yürürlükte olan Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, işçi alım ilanları yayımlanmış ve bu ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başlamıştır. TYP kapsamında binlerce kişilik ilan, şuanda yayında ve başvuruları hala devam etmektedir. 45 farklı şehirde gerçekleştirilen tüm bu alımlarla alakalı bilgilendirmelere ve ilan bağlantılarına yine sitemizde yer verdik. Yerel seçimler öncesi yayımlanan bu son işçi ilanlarına göz atmak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İŞÇİ ALIMLARI İÇİN >TIKLA

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARI VE İŞÇİ ALIMLARI CEBİNE GELSİN!

Memur personel alımlarını takip etmek, işçi alımlarından anında haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLA

ANDROİD>TIKLA