Kredi Yurtlar Kurumuna memur alımı yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan KYK 1.200 personel alımı yapıalcağı duyurulmuştu. Türkiye geneli sözleşmeli olarak diyetisyen, psikolog, şoför ve büro personeli alımlarında başvurular 9 Mayıs tarihi itibari ile başladı. Son başvuru tarihi ne zaman? 

Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda 756 kişilik yurt yönetim memurundan 293 kadın 463 erkek memur ataması yapılacak. Adaylara sözlü sınava alım yapılacak olan ilde dört katı kadar aday katılabilecek. Yurt yönetim memurları 24 saat esasına görev yapıyor. Çalışma saatleri il müdürlüklerince tespit edilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını online olarak internet üzerinden (http://basvuru.gsb.gov.tr) adresinden yapabilecek. Başvurular 09/05/2018 tarihinde başvurular alınmaya başlandı. 18/05/2018 tarihinde 23:59'da son bulacak. 

Diyetisyen, Şoför, Psikolog, Büro personeli, alımlarında 657 sayılı DMK'nın 4/B uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilecek. Adaylar KPSS'den B grubu puan sıralaması ile yerleşecek. 

Diyetisyen: Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmaları ve KPSSP3 puan türünden yerleşecek.
Psikolog: psikoloji lisans bölümlerinden mezun olmak ve P3 puan türünden yerleştirilecekler.

Büro Personeli: 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. KPSS P3 puan türü ile alım yapılacak.

Şoför alımı: lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. KPSS P94 puan türü ile yerleştirilecek. Adayların D sınıfı ehliyet sahibi olması istenilecek.

Editör: TE Bilisim