Kamuya Yeni Memur Alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre Düşük KPSS Puanı İle ( 60 veya 65 ) 650 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. İlanlar yayımlanarak adaylarla paylaşıldı. Bu kapsamda söz konusu ilanlar hakkında detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşıyor olacağız. Haberimizde sadece Düşük KPSS Puanı ile Alım yapan kurumlara ulaşabilecek ve detayları inceleyebileceksiniz.

EN AZ 60 KPSS PUANI İLE ALIM YAPAN KURUMAR VE DETAYLARI:

Kamuya memur alımları yayımlanıyor. Yayımlanan ilanlara göre Kamuya düşük KPSS Puanı 650 kişilik kadro ile alım yapılacak. Peki ilanların detayları nelerdir? Kadro dağılımı nasıl olacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ:

Belediye 250 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfından Ön Lisans Mezunu 100 Zabıta Memuru ve Lisans Mezunu 150 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvurular 14 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 278 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak. Bu kapsamda, Lise Mezunu: 20 Kadın, 135 Erkek Zabıta memuru, Ön Lisans Mezunu: 10 Kadın ve 33 Erkek Zabıta memuru, Lisans Mezunu: 30 Kadın ve 50 Erkek Zabıta memuru alınacak. Zabıta memuru alımı başvuruları 21 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Haziran 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesine Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımı yapacaklar. Kadro dağılımı burada. Ön Lisans Mezunu: 40 İtfaiye Eri, Lisans Mezunu: 10 İtfaiye Eri, 50 Zabıta memuru olmak üzere toplamda 100 kişi alınacak. Başvurular 14 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 18 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ:

Osmangazi Belediyesi Lise Mezunu ve Ön Lisans mezunu memur alınacak. Buna göre, Lise Mezunu 5 Zabıta Memuru, Ön Lisans Mezunu, 5 Zabıta Memuru Alımı ve 5 Düz Memur Alımı yapılacak. Başvurular, 07 Haziran 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 14 Haziran 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir.

GÜRÇAYIR BELEDİYESİ:

657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği kapsamında 1 kişilik boş kadro ile Ön Lisans Mezunu Memur Alımı yapılacak.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

Belediye bünyesine 5 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Melikgazi Belediyesi adaylardan özel olarak KPSS, Yaş, Boy ve Sürücü belgesi nitelikleri talep edecektir. Bu kapsamda,

BAŞVURULAR:

İlgli kamu ilanlarına başuru için adayların yukarıdaki kurum adlarına tıklayarak ilanlar hakında detaylı bilgi sahibi olabilirler. Bu kapsamda Belediyeler tarafından belirtildiği gibi son bvaşvuru tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Başvurular İstenen belgeler ile birlikte şahsen veya elektronik ortamda yapılmaktadır.

YENİ KAMU MEMUR PERSONEL ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim