Belediyelere memur alımı başvuruları devam ediyor. Son zamanlarda yayımlamay devam eden Zabıta Memuru alımları için yeni bir ilan yayımlandı. Söz konusu ilana göre KPSS 65 Puan İle Belediye'ye memur alınacak. Alımlar Cizre Belediyesi tarafından 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre yapılacak.

KADRO BİLGİLERİ NEDİR?

Cizre Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında 6,8,10 ve 11 dereceli kadrolara toplamda 20 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Erkek ve Kadın adaylardan alınacak başvurularda KPSS'den en az 65 puan almış olmak şartı aranacak. Nitelik olarak ise Herhangi bir lisans programından mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı aranacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Cizre Belediyesi memur alım ilanına başvurular 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında yapılacak. Bu yönde adaylardan,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Gibi genel nitelikler aranacak. Özel olarak ise, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Perosneli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkekler'de 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Cizre Belediyesi memur alım ilanı için başvurular 24 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak. Bir hafta sürecek olan başvurular 31 Ağustos 2020 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını mesai saatleri içerisinde istenen belgeler ile birlikte şahsen Cizre Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim