4 farklı şehirden yayımlanan Sosyal Yardımlaşma Vakıfları ilanlarına başvurular alınıyor. Bu ilanlarda en az 60 KPSS puanının bulunması isteniyor. Yapılacak memur alımlarına, başvuru süreçlerine ve hangi şehirlerdeki SYDV'  ler bünyesine alımların yapıldığına aşağıdan göz atabilirsiniz.

HANGİ ŞEHİRLERE ALIMLAR YAPILACAK?

Sosyal Yardımlaşma Vakıfları tarafından 4 şehirde yayımlanan en az 60 kpss puan şartının arandığı memur alım ilanlarında, KPSS puanları üzerinden yapılacak sıralamayla adaylar listelenecek ve göreve başlatılacaklardır. Adayların belirli başvuru şartlarını taşımaları istenmektedir. Bu noktada yapılacak alımlarda genel başvuru şartlarının arandığını söyleyebiliriz. İlan edilen kadrolarda memur statüsünden alım yapılacaktır. Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde yer alan SYDV' lerde görev almak üzere Sakarya Hendek, Erzurum Çat, Aksaray Ortaköy, Eskişehir Seyitgazi SYDV' leri için ilanlar yayımlanmış durumdadır.

İLANLARDAKİ KADROLAR VE ÖNE ÇIKAN ŞARTLAR

Sakarya Hendek SYDV için yapılan memur alımında, büro görevlisi kadrosuna alım yapılacaktır. B sınıfı veya E sınıfı ehliyet şartı aranmaktadır. Erzurum Çat SYDV için ise büro memuru kadrosundan ilan yayımlanmış olup bilgisayar sertifikası şartı öne çıkarılmıştır. Aksaray Ortaköy SYDV için büro memuru ve sosyal yardım memuru kadrosuna alımlar söz konusudur. Bu ilana başvuracaklarda iki kadro için de geçerli olmak üzere adayların lisans bölümlerinden mezun olmaları ve bilgisayar kullanımını iyi derecede biliyor olmaları istenmektedir. Eskişehir Seyitgazi SYDV için muhasebe memuru alınacaktır. Muhbasebe işlemlerinde deneyimli olunması ve sertifika sahibi olması istenilmektedir.

Bakanlığın SYDV ilanları için> https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx

Editör: TE Bilisim