Aksaray Belediyesi Zabıta Memuru Alımı yapacak. Geçtiimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Aksaray Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında ve Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre farklı eğitim seviyelerinden 22 Zabıta Memuru alımı başvurusu başladı. Peki Kimler başvuru yapabilecek? Başvuru için istenen belgeler nedir? Nasıl Başvuru yapılacak? İşte tüm detaylar.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlgili ilan Temmuz ayında ilan edilmişti. Söz konusu ilana göre başvuru süreci 14 Eylül 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 18 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır.

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

Aksaray Belediyesi Zabıta Memuru alımı için adaylardan, Başvuru belgesi, Nufüs Cüzdanı Fotokopisi, Yabancı Okul Denklik Belgesi, KPSS Sonuç Belgesi, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, Sağlık raporu, Sürücü belgesi ve son altı ay içerisinde çekilmiş 2 vesikalık fotoğraf istenecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Aksaray Belediyesi Zabıta memuru alımı için başvurular, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyan, Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesi olmamak, Daha önce kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 2018 yılında yapılan KPSS'den lise mezunları için P94, Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim