Belediye tarafından geçtiğimiz haftalarda Resmi Gazete aracılığı ile duyurulan ilana göre 25 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. Başvuru süreci 06 Temmuz 2020 tarihi itibari ile aınacak. Peki Peki ilanın detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir? Mezuniyete göre dağılım nedir? İşte detaylar.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Aksaray Belediyesi bünyesine 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 25 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Bu kapsamda KPSS 60 Puan İle Memur Alımı yapılacak. Aksaray Belediyesi alımları için başvuru alınacak ve belediye bu yönde başvuru formunu yayımladı.

KADRO DAĞILIMI:

 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Aksaray Belediyesi bünyesine İtfaiye Eri Alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bu kapsamda özel olarak ise KPSS, EĞitim, Yaş gibi şartlar talep edilecek.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılan KPSS'den Lise Mezunları için P94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Yaş şartı: Sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

BAŞVURULAR 6 TEMMUZ İTİBARİ İLE!

Aksaray Belediyesine itfaiye eri alımı başvuruları 06 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başlayacak. En geç 10 temmuz 2020 tarihine kadar alınacak başvurular şahsen istenen belgeler ile belediye'ye yapılacaktır. Ayrıca İstenen belgelere ek olarak başvuru formu doldurulacaktır. İşte ilanın detayları ve başvuru formu:

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU FORMU