Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Çorum Belediyesi bünyesindekipersonel eksikliğini karşılamak üzere KPSS puanı ile alım yapacağını belirtmişti. Alımlar itfaiye eri pozisyonu için yapılacak olup sadece başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvuru süreci 18 Kasım 2019 tarihinde başlayacak olan ilan için detaylı bilgiyi işin Olsa ekibi olarak sizlere paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Çorum Belediyesi Başkanlığı 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Kadın erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetler isınıfından 10. dereceli kadroya 9 kişilik boş kadro ile itfaiye eri alımı yapacağını belirtti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çorum Belediyesi itfaiye alımı ilanı için başuru şartlarını taşıyan kadın veya erkek adaylar başvuru yapabilir. bu bağlamda adaylardan genel olarak 65 7Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrutusunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgsi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

KPSS Şartı: 2018 yılı KPSS P93 Önlisans grubundan sınava girmiş olmak ve ilgili puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

Eğitim şartı: İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Belge Şartı: En az C Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve İtfaiye teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak.

Sağlık Şartı: Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması gereklidir.

Yaş Şartı: Sınv tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Çorum Belediyesi personel alımı ilanı geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olup başvurular 18 Kasım 2019 tarihi mesai saati ile başlıyor. Adaylar başvurularını en geç 22 kasım 2019 tarihine kadar yapacak olup başvurular istenen belgeler ile birlikte Çorum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ve mail yolu ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim