10 Eylül 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olan belediye memur alımı ilanlarına göre Afyonkarahisar ilinde bulunan Serban Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere düz memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 kişilik boş kadro ile Erkek kadın adaylar içeirsinden Düz memur alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sımavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, İşletme, Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak, MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu belediyeye memur alımı başvuruları 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 16 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Afyonkarahisar İli Serban Belediye Başkanlığına yapması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim