Belediye Memur Alımı ilanı için başvurular geçtiğimiz hafta başlamıştı. Karataş Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için 1 Muhasebeci ve 1 Antrenör alacak. Bu kapsamda belediye hafta başı iyibari ile İlk Defa Atanmak üzere memur alımı başvuruları balşlamıştı. Artık başvurularda son güne geldik. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri haberimizin devamındadır.

Başvurular Sona Eriyor!

Karataş Belediyesi memur alımı için başvurular 09 Kasım 2020 tarihi ile başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 13 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece Yeni Mahalle Atatürk Caddesi Karataş Belediyesi No:42’de bulunan Belediye Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaatlarını yapabileceklerdir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelikle 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca ÖSYM tarafından yapılan 2020 yılı KPSS den P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Muhasebeci Şartları: Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe ve Finans Yönetimi, İşletme bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Antrenör Şartları: Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Antrenörlük Eğitimi mezunu olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Değerlendirmeler KPSS Puanına Göre Yapılacak!

Belediye tarafından adayların T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol edilmek suretiyle KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava çağrılacaktır.

Sonuçların Duyurulması:

Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylar da sınava çağrılacaktır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyenin www.karatas.bel.tr resmi internet sayfasından ilan edilecektir

Editör: TE Bilisim