Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı ilanı yayımladı. Söz konusu yayımlanan ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 21 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda alım yapacağını Türkiye İş Kurumu üzerinde alım yapacak. Haberimizin devamında sizlere alım yapılacak pozisyonlar ve şartlarını belirteceğiz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü toplamda 21 kişilik memur kadrosu ile, 1 harita teknikeri, 2 elektrik - elektroni mühendisi, 8 büro memuru, 2 elektronik ve haberleşme mühendisi, 2 uzunyol birinci zabiti ve 3 diğer mühendisler pozisyonlarında alım yapılacak.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN NİTELİKLER NEDİR?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü alımını yapacağı 21 memur adayından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP1 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Alım yapılacak pozisyona göre gerekli eğitim seviyesinde olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına İŞKUR üzerinden başlayarak en geç 21 Haziran 2019 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gereklidir. Adaylar başvurularını iş ilanı numaraları ile yapabilirler. Bu bağlamda aşağıdan iş ilanı numaralarına ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim