Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Resmi Gazetede memur alımı ilanı yayımladı. KGK bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 8 ve 9 uncu dereceli kadrolarda görevlendirilmek üzere memur alımı ilanı yayımlandı. Gene İdare Hizmetleri kanunu kapsamında 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında memur alımı yapılacak.

Alımlar KPSS Puanına göre değerlendirilecek olup Yapılacak Uzman Yardımcılığı giriş sınavı ile 9 memur alımı yapılacak.

Uzman Yardımcılığı Sınavı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri talep edecek. Bu kapsamda genel olarak,

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartlar aranacak.

Eğitim Şartı

En az dört yıllık lisans eğitimi veren bilgisayar mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği bölümlerinden mezun veya Yurtdışı denkliği bulunan kurumlardan mezun olmuş olmak,

Yaş Şartı:

01 Ocak 2021 tarihi ile 35 yaşını doldurmamış olmak,

KPSS Şartı:

2020 veya 2021 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP1 veya KPSSP2 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Başvurular Aralık Ayı İçerisinde Yapılacak!

Kamu Gözetimi memur alımı için başvurular 8 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 22 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece e-Devlet üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim