Karayolları Genel Müdürlüğü memur alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre KPSS puuanı sırasına göre mühendis alılı yapılacak. Bu kapsamda KGM İlk Defa Açıktan Atanacak Teknik Personel Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler doğrultusunda alım yapılacak.

ALIM YAPILACAK KADRO:

BAŞVURU ŞARTLARI:

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları taşımak,

- 2018 yılı KPSS de KPSSP3 puan türünden (70) ve üzeri puan almış olmak.

- İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

- Hidrolik, Geoteknik, Yapı Mühendisliği, Yapı Malzemeleri, Yapım Yönetimi, Zemin Mekaniği, Ulaştırma, Mekanik, Yapı İşletmesi, Trafik Planlaması ve Uygulaması, Coğrafi Bilgi Teknolojileri, Ekonometri, Finans, İşletme, Yapı Yönetimi ana bilim dallarının birinde yüksek lisans yapmış olmak. (Bkz.Not 1)

- Son 5 yıl içerisinde KPDS/YDS en az B seviyesinde İngilizce bilmek (Bkz.Not 2) 4) Seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olmak.

BAŞVURULAR:

Karayolları genel Müdürlüğü memur alımı için sınav yapılacak olup sınava başvurular 03 Ocak 2020tarihinde başlayacak olup en geç 10 Ocak 2020 tarihine kadar başvuruların yapılması gereklidir. Sözlü sınava girmek isteyenlerin Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde (www.kgm.gov.tr) yer alan “İlk Atama Başvuru” linkine tıklayarak başvuru ekranından işlemi tamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ