Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak üzere çok sayıda personel alım ilanı yayımlandı. Merkezi personel alımlarında teknik hizmetler sınıfında bulunan kadrolara yapılacak alımlar hangileri? Teknisyen  ve tekniker alımı yapan kurumlara 435 kişi istihdam edilecek.

LİSE MEZUNU TEKNİSYEN ALIMLARI;

KPSS puanı ile yapılacak olan 2018/1 merkezi yerleştimelerinde teknisyen kadrosuna 50 kişi, Vagon teknisyeni kadrosuna 9 kişi, veteriner sağlık teknisyeni kadrosunda 4 kişi, vagon teknisyeni kadrosunda 9 kişi olmak üzere toplamda 72 kişilik alım yapılacak. Adayların bu kadrolardaki alımalrda eğitim düzeyinde lise mezunu olmak yeterli olacak.

ÖN LİSANS TEKNİSYEN ALIMLARI;

Diğer yandan eğitim düzeyinde ön lisans  mezunu olan ve teknisyen kadrolarınaki alımalra başvur uyapmak isteyen adaylara yönelik olarak 154 Tekniker, 16 Sağlık teknikeri olmak üzere toplamda 170 kişi alınacak.

LİSANS MEZUNU MÜHENDİS ALIMI;

Lisans mezunu adaylar için yapılacak alımlarda 193 kadro ayrıldı. Başvurular ÖSYM aday işletim sistemi üzerinden yapılacak. Başvurularda 18 yaşını tamamlamış olmak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık engeli bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturmalarından olumlu olarak sonuçlanmak askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartlar bulunuyor. Ayrıca başvuru kılavuzunda belirtilen diğer özel şartları taşımak gerekiyor.

Söz konusu kadrolara başvurular 5 Temmuza kadar devam edecek. 

Başvuru yapmak için tıklayın

İŞİN OLSA 

Editör: TE Bilisim