Başvuruları devam eden KPSS’siz ve Düşük KPSS ile kamu memur alımı ilanları!

Çankaya Belediyesi Başkanlığı 80 zabıta memur alımı yapacak kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği zabıta memuru alımında, 2018 KPSS puan türlerinden en az 60 puan almak gerekmektedir. Adayların öğrenim şartlarında ise en az lise mezunu ve lisans mezun olmak istenilmektedir.

Zabıta memur alımı ilanlarını da bir tanesi de Şenkaya belediye başkanlığına gerçekleştirilecektir. KPSS P3 puan türünden 70 alan erkek ve kadın adayların herhangi bir lisans bölümlerinden mezun olması ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olması başvuru için gereken şartlar arasında bulunmaktadır. Adaylar başvurularını 24 Haziran ile 3 Temmuz tarla arasına mesai bitimine kadar Şenkaya Belediyesi Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen yapmaları istenmektedir.

Niğde ili Bağlama Belediyesi Başkanlığından açıklanan ilanda 1 kişilik muhasebeci alımı başvurular için lisans düzeyinde maliye muhasebe, muhasebe bilgi sistemi, muhasebe ve denetim muhasebe ve finans yönetimi alanlarında mezun olmak gerekiyor. Başvurular 10 Temmuz 2020 tarihinde mesai bitimi olan 17:00 da tamamlanacaktır.

Aksaray Belediyesi Başkanlığının açıklamış olduğu personel alım için düzeltme ilanı açıklandı. Başvurular 6 Temmuz ile 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sözlü ve uygulama sınavdan başarılı olan adaylar Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde göreve başlayacaklar.

TCDD Taşımacılık Anonim Şirketinin makinist alımı ilanında ise 4 yıllık mühendislik, teknik öğretmen ya da raylı sistemler lisans bölümlerinden mezun olmak, mesleki ve teknik eğitim veren ortaöğretim bölümlerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak, 2 yıllık Meslek Yüksek Okulunun ise ilgili bölümlerinden mezun olan adaylar gerekli olan genel ve özel şartları taşımaları halinde başvuru yapabilecekler. Toplamda makinist alımı sayısı 79 kişi olacak. Adaylar Kayseri, Halkalı, Çatalağzı, Çankırı, Karabük, Halkapınar, Soma, Kars, Divriği, Malatya, Tatvan, Van, Afyonkarahisar ve Tavşanlı bölgelerinde görevlendirileceklerdir.

Niğde Azatlı belediye Başkanlığının 9 kişilik muhasebeci alımı ilanında KPSS den 70 puan almak gerekiyor. Başvurular 6 ile 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bekilli Belediyesinin Bilgisayar İşletmeni Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, memur, tekniker, zabıta memuru alımlarında KPSS den 60 ve 65 puan gerekmekte. Başvurular 17 Temmuz ile 28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

 SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS'SİZ MEMUR ALIMI İLANI;

Sağlık Bakanlığının Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Müdürlüğünün Sözleşmeli personel alımında bazı alanlarda KPSS şartı aranmayacak. Gemi adamı kadrosunda herhangi bir ortaöğretim mezunu olmak yeterli olacak. KPSS 50 puan için alınan ise tekniker, teknisyen ve destek personeli kadrolarıdır. Adayların gemi makineleri, gemi, makine işletme veya mekatronik önlisans bölümlerinden mezun olmaları isteniyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne müfettiş yardımcılığı giriş sınavı için 2018-2019 KPSS p48 puan türü ile 75 ve üzeri almak gerekiyor. Adaylar 657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesinde genel şartları taşımaları veya şartında 35 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.

Dışişleri Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, sözleşmeli bilişim personeli alımı için KPSS puan türünden yeterli puan almak ve yabancı dil puanı şartlarını taşımak gerekiyor. Bilişim personel alımlarında Bilgisayar Mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Sınav başvuruları 10 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri aralığında yapılması gerekiyor.

Hakimler ve Savcılar Kurulunun Veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı duyurusunda; 10 kişilik alımı gerçekleştirilecek. Adayların lisans kpssp3 önlisans KPSS p93 ortaöğretim KPSS P94 puan türlerinden gerekli olan puanları alan adaylar için uygulama sınavı sözlü sınavı şeklinde iki aşamalı sınavı Başarılı olmaları istenmektedir. Uygulama sınavında adaylara klavye ile hızlı doğru yazma ölçmesi amacıyla, 90 kelimeyi 3 dakikada yazabilmeleri test edilecektir. Uygulamadan başarılı olan adaylar için sözlü sınav gerçekleştirilecek ve bu sınavdan da başarılı olanlar HSK'da göreve başlayacaklardır.

Kültür ve Turizm Bakanlığının açıkladığı ilana göre Cumhurbaşkanı Senfoni Senfoni Orkestrası Keman, viyola, krampon, trampet, vurmalı çalgılar gibi alanlarda toplamda 31 kişilik stajyer sanatçı alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular için adaylar konservatuar ve müzik bölümü mezun olmak isteniliyor.

Kamu kurumlarına alınacak olan tüm ilanlara erişmek için TIKLAYIN

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari