Kamu kurumları ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamışlardı. Söz konusu kamu kurumları ve kuruluşlarına en az ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden 1134 memur alımı ve sözleşmeli personel alımı yapılacak olup başvurularda artık sona geldik. Söz konusu kurumların başvuruları en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

Kamuya 1134 Memur Personel Alımı ilan Detayları:

4 Kurum tarafından yayımlanan ilanlara göre kamuya 1134 kişilik kadro ile memur personel alımı yapılacağı bildirildi. Söz konusu kurumlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacak. İşte ilan detayları:

Gençlik ve Spor Bakanlığı:

GSB 923 kişilik kadro ile 3 farklı alanda sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların Hafta başı ile başlamasından sonra 28 Ocak 2022 tarihi ile sona erecek. Bu yönde sözleşmeli personel alımları, 373 Spor Uzmanı, 500 Gençlik Çalışanı, 50 Psikolog kadrolarında yapılacak.

Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru yapabilirler. Başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranıyor. Ayrıca KPSS'den en az 50 ve 60 puana sahip olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar ise sonuçlarını biraz daha bekleyecek. Tahmini olarak 28 Ocak 2022 tarihinde sona erecek olan başvurular için sonuçlar Şubat 2. haftası bekleniyor. Başvuru değerlendirmesi Bakanlık tarafından KPSS Puanı sırasına göre yapılacak olup kadro sayısının 3 katı kadar aday belirlenecektir.

GSB 923 Gençlik Çalışanı, Psikolog ve Spor Uzmanı Alımı İlanı! Kontenjan Dağılımı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü:

DSİ 30 Aralık 2021 tarihi ile yayımladığı ilan ile bünyesine 70 kişilik boş kadro ile Mühendis alımı yapacağını bildirmişti. 11 Alanda olmak üzere 11 İnşaat ,3 Elektrik veya Elektrik-Elektronik , 13 Makina , 7 Meteoroloji , 21 Harita veya Jeodezi ve Fotogranametri veya Geometri , 4 Jeofizik , 4 Ziraat , 4 Jeoloji veya Hidrojeoloji , 1 Bilgisayar veya Bilgisayar ve Yazılım , 1 Maden , 1 Orman mühendisi alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adaylar başvurularını 28 Ocak 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular elektronik ortamda DSİ personel adresi üzerinden alınacak. Başvuru için KPSSp3 puan türünden en az 70 puana ihtiyaç vardır.

Başvuru sonuçları ise Yapılacak KPSSp3 puan türünden sıralama ile belirlenecektir. En yüksek puana sahip, Şehir ve kadrosuna göre kadro sayısının 4 katı aday belirlenecek. Başvuru sonuçları ise, Sınav tarihi ve saati 7 Şubat 2022 tarihinde DSİ tarafından açıklanacaktır.

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 11 Alanda 70 Kamu Personeli Alımı ( Mühendis ) Yapacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 66 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Bakanlık Merkez teşkilatına lisans ve Taşra teşkilatına Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak personel alımları 15 farklı şehirde yapılacak.

Kadın Erkek adaylar içerisinden Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak olup başvuru için 2020 veya 2021 yılı KPSS'den en az 60 puan almış olmak, Silahlı ÖGG sahibi olmak, Erkeklerde 170 ve Kadınlarda 160 cm boyundan boylu olmamak şartları aranacak.

Başvuru yapan adayların başvuruları KPSS puanına göre değerlendirilecek olup en yüksek puandan en düşük puana göre aday belirlenecektir. 66 kişilik kadroya ASİL adaylar yerleştirilecektir.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 66 Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2022

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi:

Büyükşehir Belediyesine memur alımı başvuruları sona eriyor. 28 Ocak 2022 tarihi ile sona erecek olan başvurular için detayları sizlerle paylaşacağız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans mezunu 75 Zabıta Memuru alımı yapacak.

Henüz başvuru yapacak olan adaylar aşağıda paylaşacağımız bağlantıyı kullanarak ve başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuru için Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa Boylu olmamak şartları aranacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 Zabıta Memuru Alımı 2022 İlanı

TÜM İLANLAR İÇİN BAŞVURU SONUÇLARINDAN VE YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim