Devlet Personel Başkanlığı resmi İnternet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre iki farklı kurum bünyesindeki eksikliği tamamlamak için memur alımı yapacağını ilan etti. Devlet personel başkanlığı üzerinde devamlı olarak ilanlar yayımlanmaya devam ediyor ve Memur ( KPSS-A ile ile KPSS-B Kurumsal ) kategorilerinde ilanlar belirtildi.

Söz konusu olan 2 Kamu kurumu TÜBİTAK ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesidir. Toplamda 143 Memur Alımı Yapacak.Başvuru süreci başlamış olup adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar.

TÜBİTAK İLANI:

TÜBİTAK Personel alım ilanı Devlet personel Başkanlığının Memur ( KPSS-B Kurumsal ) Kategorisinde yayımlandı. TÜBİTAK toplamda 142 kişilik boş kadro ile Ar-Ge Personeli pozisyonunda Gebze/KOCAELİ ilinde personel alımı yapacak. Bu yönde bu ilan için adaylardan KPSS şartı aranmıyor.

Ancak adayların genel olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Lisans mezunu olmak, yapılmış olan yabancı Dil Sınavından puan almış olmak gibi nitelikler aranır. Ayrıca alımlar farklı niteliklere sahip pozisyonlardan oluşmakta olup adayların alanına göre üniversitelerin ilgili dört yıllık eğitim veren üniversitelerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 10 mayıs 2019 tarihi itibari ile başladılar ve başvurular en geç 26 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu bağlamda başvurular sadece "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine yolu ile yapılacaktır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ:

Devlet Personel Başkanlığı'nın Memur ( KPSS-A) kategorisinde yayımlanmış olan ilana göre Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi 1 kişilik boş kadro ile 5. Dereceli kadrosuna İç Denetçi alımı yapacak.

Adaylardan bu yönde, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, İç Denetim koordinasyon Kurulu tarafından belirtilen alanlarda en az dört yılıık eğitim almış olmak, İç Denetçilik mesleğinin gerektirdiği bilgi ve yeteneğe sahip olmak, Kamu kurumlarından en az beş yıl veya iç denetim koordinasyon kurulunca belirtilen alanda en az 8 yıl çalışmış olmak, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak gibi nitelikler aranıyor.

Adaylar Başvurularına 09 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 23 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular Üniversitenin personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kamuya yayımlanan memur alımı ilanlarından her zaman haberdar olabilmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz.